Deelnemers beheren

Deelnemers worden snel aan boord gehaald en studiebezoeken worden gestroomlijnd.

Een deelnemer deactiveren en activeren

Toegang op basis van machtigingen Uw gebruikersaccount moet gemachtigd zijn om deze functionaliteit te gebruiken. Als u deze machtiging niet hebt, is het gedeelte of de actieknop verborgen. Als u denkt dat u toegang zou moeten hebben en dit niet het geval is, neem dan contact op met uw studiesponsor/CRO.

Een deelnemer deactiveren

Wanneer een deelnemer zijn of haar deelname aan het onderzoek beëindigt, kunt u het betreffende record deactiveren om de gegevensverzameling te stoppen en te voorkomen dat er nog meldingen naar die deelnemer worden verzonden. Gebruik de volgende scenario's om te bepalen welke actie u moet ondernemen:

  1. Als een deelnemer zich terugtrekt uit het onderzoek of het afrondt, vul dan de eindgebeurtenis in, zoals 'Onderzoek teruggetrokken' of 'Onderzoek voltooid'. Zie het gedeelte 'Deelname aan het onderzoek voor een deelnemer terugtrekken of beëindigen' op de pagina 'Gebeurtenissen bekijken en bijwerken' voor meer informatie. Afhankelijk van het onderzoeksontwerp kan het zijn dat u wordt gevraagd de deelnemer te deactiveren, of dat het systeem dit automatisch doet.
  2. Als de deelnemer om een ​​andere reden niet langer aan het onderzoek deelneemt, deactiveer dan de deelnemer.
  3. Als het deelnemersrecord per ongeluk is aangemaakt, deactiveer dan de deelnemer. U kunt deelnemersrecords niet verwijderen uit Veeva eCOA.

Na de deactivering kunnen deelnemers nog steeds inloggen op de app om toegang te krijgen tot studie-informatie. Lopende enquêtes en offline inzendingen worden nog steeds verwerkt, maar er worden geen nieuwe enquêteverzoeken en meldingen meer verzonden.

Volg de onderstaande stappen om een ​​deelnemer te deactiveren:

  1. Bekijk de gegevens van de deelnemer.
  2. Vanuit het menu Acties , selecteer Deelnemer deactiveren.
  3. Voeg een reden voor de wijziging toe.
  4. Selecteer Deactiveren.

De deelnemer is gedeactiveerd.

Een deelnemer activeren

Je kunt een deelnemer die eerder was gedeactiveerd opnieuw activeren als je meer gegevens wilt verzamelen. Wanneer je een deelnemer opnieuw activeert, krijgt deze weer de status 'Actief'.

Enquêtes die beschikbaar waren toen de deelnemer voor het laatst actief was, worden niet opnieuw beschikbaar gesteld. Als u wilt dat ze opnieuw beschikbaar komen, moet u de datum van het evenement waaraan de enquêtes zijn gekoppeld, bijwerken.

Volg de onderstaande stappen om een ​​deelnemer te activeren:

  1. Bekijk de gegevens van de deelnemer.
  2. Vanuit het menu Acties , selecteer Deelnemer activeren.
  3. Voeg een reden voor de wijziging toe.
  4. Selecteer Activeren.

De deelnemer is geactiveerd.

Als u een deelnemer reactiveert die een eindgebeurtenis heeft gehad, zoals 'Studie voltooid' of 'Studie teruggetrokken', verwijder dan de datum van de gebeurtenis om ervoor te zorgen dat de deelnemer kan blijven deelnemen aan de studie.

Feedback