Przeniesienie planu do etapu finalnego to proces współpracy. Niezależnie od tego, kto zainicjował plan lub kto zainicjował proces przeglądu, ostateczną akceptację zawsze stosuje lokacja.
W przeglądzie Lokacja

Cykl życia planu przechodzi przez następujące stany:
- Wersja robocza: Plan jest otwarty do edycji.
- W trakcie przeglądu: lokacja przesłała plan do przeglądu przez Sponsora/CRO.
- W trakcie przeglądu Lokacja: lokacja dokonuje przeglądu planu.
- Finał: lokacja zatwierdziła plan i został on zablokowany.
Wyślij plan do przeglądu
Gdy będziesz zadowolony z planu, wybierz opcję „Wyślij do recenzji”, aby skierować go do Sponsora lub CRO w celu zatwierdzenia. Po zakończeniu recenzji sponsor lub CRO odeśle go do Ciebie w celu ostatecznego zatwierdzenia.
Przegląd i zatwierdzenie Lokacja
Po otrzymaniu planu do przeglądu wykonaj poniższe czynności.
- Uzyskaj dostęp do planu.
- Przejrzyj plan.
-
Wybierz jedną z następujących opcji:
-
Kliknij opcję
Wprowadź zmiany, aby zastosować zmiany.
- Wprowadź zmiany.
- Wybierz opcję Wyślij do weryfikacji. Plan przejdzie ponownie przez proces weryfikacji i zatwierdzenia.
-
Wybierz
Zatwierdź. Status zmieni się na
Ostateczny.
- Plan jest sfinalizowany i można go wykorzystać do śledzenia postępów.
-
Kliknij opcję
Wprowadź zmiany, aby zastosować zmiany.