eConsent

Керування учасниками дослідження, оцифрування форм згоди та учасників eConsent

Збереження та перевірка eConsents

Автоматичне збереження

Ваші зміни автоматично зберігаються кожні 30 секунд. Вам потрібно зберегти зміни в SiteVault лише тоді, коли ви хочете створити нову версію або поділитися чернеткою в SiteVault.

Зберегти в SiteVault/ Vault

Збереження в SiteVault дозволяє іншим співробітникам переглядати ваш прогрес. Якщо іншому користувачеві потрібно відредагувати форму, вам потрібно буде повернути документ.

Виконайте такі дії, щоб зберегти зміни та створити нову версію, не завершуючи сеанс редагування:

  1. Виберіть «Зберегти в SiteVault (PDF)» або «Зберегти в Vault (DOCX)».
  2. Якщо ви хочете додати коментарі до версії, введіть їх у поле «Коментарі до версії» (DOCX).
  3. Виберіть «Зберегти в SiteVault». Над кнопками «Зберегти в SiteVault» і «Повернути» відобразити повідомлення з підтвердженням.

Після успішного збереження повідомлення оновлюється. Ви можете вибрати пов’язаний номер версії, щоб виконати SiteVault, або вибрати X, щоб закрити спільність.

Збережіть та перейдіть або зареєструйтеся в SiteVault

Під час повернення документа створюється нова версія, редагування вашого сеансу завершується, документ розблоковується в SiteVault, щоб інші могли його відредагувати або надіслати на перегляд. Одночасно документ може редагувати лише один користувач.

Виконайте такі кроки, щоб відкрити документ у SiteVault:

  1. Виберіть «Зберегти та вийти» (PDF) або «Повернути на реєстрацію » (DOCX).
  2. Якщо ви хочете додати коментарі до версії, введіть їх у поле «Коментарі до версії».
  3. Виберіть «Повернути». Після завершення повернення нова версія документа відкриється в SiteVault.

Скасувати оформлення замовлення

Ви можете скасувати оформлення замовлення, вибравши варіант скасування оформлення замовлення в меню «Дії» документа та підтвердивши скасування в діалоговому вікні. SiteVault не зберігає жодних змін, внесених вами з моменту останнього збереження змін, натиснувши «Зберегти в SiteVault».

Ця дія доступна лише для користувачів, які взяли документ на редагування.

Скасувати оформлення замовлення іншого користувача

Ви можете скасувати отримання документа іншим користувачем, вибравши «Скасувати створення» в меню «Дії» документа та підтвердивши дію в діалоговому вікні. Користувач, у якого було взято документ на черзі, відправив повідомлення про те, що ви скасували його отримання. SiteVault не зберігає жодних змін, внесених будь-яким користувачем з моменту останнього збереження змін після натискання кнопки «Зберегти в SiteVault».

Зворотній зв'язок