Дослідження

Керуйте командами, постачальниками та учасниками ваших досліджень

Оновити версію розкладу учасників

Хто може виконувати це завдання?
  • Адміністратори та персонал центру

Огляд

Якщо ви додаєте візити до нових учасників, ви автоматично використовуєте поточний розклад. Коли залишаються доступними додаткові версії розкладу, ви можете перенести учасника з однієї версії розкладу до іншої. Учасники, які ще не розпочали роботу з розкладу, автоматично додаються до нового розкладу.

Під час оновлення версії розкладу учасника виконуються такі дії:

  • Оновіть усі незавершені або невиконані візити відповідно до нового графіка.
  • Віддайте відвідування, яких більше немає в оновленому розкладі.
  • Додайте відвідування, яке нещодавно включено до оновленого розкладу.
  • Завершені візити залишаються в силі.
Оновити розклад учасників

Зміни когорт

Якщо певним групам учасників потрібно залишити старий розклад, ви можете залишити їх на оригінальній версії, а нові учасники повинні перейти на оновлену.

Учасників додано до SiteVault у середині дослідження

Якщо ви додаєте старше дослідження до SiteVault і маєте учасників, які брали участь у кількох версіях розкладу, вам потрібно буде ретроактивно оновити його до старішої версії, а потім оновити відвідування та версії розкладу відповідно до досвіду учасника.

Оновити версію розкладу

Щоб оновити версію розкладу учасника, виконайте такі дії:

  1. Перейдіть до розділу Дослідження > Виберіть дослідження > Учасники.
  2. Виберіть учасника.
  3. Виберіть Відвідування.
  4. Виберіть «Переглянути деталі учасника».
  5. Виберіть меню «Усі дії» ( ).
  6. Виберіть «Оновити версію розкладу».
  7. Виберіть розкладу, яку потрібно потребувати.
  8. Виберіть Зберегти.
  9. Якщо будь-які майбутні візити вже заплановані, перегляньте та оновіть їх за потреби, щоб забезпечити їх проведення в межах розглянутих цільових термінів.
Зворотній зв'язок