otrzymasz powiadomienie e-mailem iw SiteVault, gdy pracownik lokacja zrealizuje Twoje zgłoszenie w celu rozwiązania problemu. otrzymasz także powiadomienie, jeśli pracownik lokacji wspomni o Tobie w komentarzu.
Aby wyodrębnić, wybierz wyłącznik w głównym rogu SiteVault. Możesz wybrać link „Wyświetl wszystkie” na liście, aby wszystkie części na jednej stronie wraz z otwartymi zadaniami lub adnotacjami.
